Zajímavosti z kraje

Pardubice rozproudil Alice Cooper. Velkolepá show neměla chybu

Pardubickou Enteria arénu rozezněl americký zpěvák Alice Cooper se svojí kapelou. Předvedl show, na kterou se nezapomíná. Zazněly známé hity i zcela nové písně, které diváky dostaly do varu. Předskokanem bylo české uskupení Jamaron.

Svoje brány Enteria aréna otevřela už v 18 hodin. Od té doby bylo možné přicházet a zabrat si nejlepší místa u podia. My jsme zde byli krátce po devatenácté hodině a ulovili jsme fajn místa celkem vepředu. V osm hodin se na podiu objevili Jamaron a už bylo pěkně plno. Jejich půlhodinové vystoupení diváci nejprve přijali vlažně. Hned u druhé písničky ale začali nadšeně jásat a „pařit“.

Jamaron to rozjeli vážně skvěle. Neměla jsem zdaleka tak vysoké očekávání. Tuhle kapelu znám roky, ale hodně dlouho jsme je neviděla naživo. Bylo to prostě parádní, určitě doporučujeme na ně někdy zajít.

Po jejich setu začala rychlá přestavba podia aby Alice Cooper mohl v jedenadvacet hodin přiběhnout na podium. Plocha, na níž jsme stáli se plnila čím dál víc. O koncert byl evidentně obrovský zájem.

Gilotina i kazajka

Potom už začala velkolepá show, kterou umí jedině Alice Cooper. Nechyběla svěrací kazajka, stínání hlavy gilotinou, ani žena a dcera Alice Coopera, které během vystoupení ztvárnily své role během písní.

Publikum se dostalo do absolutního varu třeba při písní Hey stupid, kdy snad nebyl jediný člověk v hledišti, který by spolu s Alicem nezpíval.

Já musím vyzvednout jednoho člena, respektive členku kapely, tou he Nina Strauss. Já vím, že víte, ale kdyby náhodou ne, mrkněte alespoň na Youtube, to co tahle blondýnka předvádí na podiu je absolutně neuvěřitelná záležitost. Jedním slovem je skvělá a wau. Nemám slov.

Můj nejlepší kamarád: Háma jako prolhaný »Buddha« v Kalichu – Středočeský Magazín (stredocesky-magazin.cz)

Koncert kapely Alice Cooper byl bezchybný, řekla bych legendární a rozhodně stojí za to na tohoto skoro osmdesátiletého zpěváka zajít dokud koncertuje.

Mimochodem, v Pardubicích budou zanedlouho Scorpions. V Enteria aréně vystoupí již 29. července a zatím zbývá ještě několik volných vstupenek, které zakoupíte ZDE.

Foto: Petr Horak

Související obrázky: