Jednoduché, ale geniální. Zkuste Margot řezy
Tento moučník rozhodně musíte zkusit, je přímo geniální.
Margot řezy
Ingredience:
2 hrnky polohrubé mouky
0,75-1 hrnek cukru
1/2 hrnku oleje
2 vejce
1 hrnek mléka
1 čokoláda Margot (nastrouhaná)
1 vanilkový cukr
1 kypřící prášek
Na vymazání a vysypání formy:
tuk
hrubá mouka
100-150 gramů čokolády na vaření – na polevu
Smícháme nejprve „mokré“ ingredience, do kterých přidáme kypřící prášek a nastrouhanou tyčinku Margot, směs vyšleháme, přidáme sypké ingredience a vypracujeme těsto.
Těsto vlijeme na plech a pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů Celsia. Teplotu po cca 10-15 minutách stáhneme na 180 stupňů a pečeme ještě cca 15 minut.
Pomocí špejle zjistíme jestli je buchta dopečená – těsto se nesmí lepit. Po vychladnutí buchtu polijeme čokoládou a rovnoměrně ji rozetřeme.